петък, 29 юли 2011 г.

Нещо май няма да стане Аквичоп

От повече от седмица не съм писал нищо за Аквичоп, понеже бях на почивка. За това време гледам сайта се е едигна; на първа страница в Гугъл но на 9 място което не ми харесва. Мвждувременно намерих пълни описания на правилата за СЕО състезанието и се оказва че аз по никакъв начин не ги спазвам нито имам линк към организаторите нито имам джумла 1.5 инсталирана въобщте слаба работа сигурно и затова се катеря така по серпа. Плюс това и домейна ми е на кирилица аквичоп.org което сигорно е най големият факрот за сега.

Поздравления за колегата който успя да регистрира аквичоп.бг със сигурност ще издуха повечето състезатели, не знаех че може да се регистрират бг домейни на кирилица. Както обикновено има какво да се научи от тези състезания.

Още не съм вкарал тежката артилерия но не мисля и да го правя защото ще трябва да сменям сайта със джумла което ще ми коства време и работа можеби и нерви за сега само ще си оптимизирам за аквичоп пък да видим какво ще стане.

Ще е интересно ако успея да избутам този сайт само с един сателит до върха без да се оливам. Въобще класическо СЕО макар че се сещам за един подъл номер с правене са темплейти и ….. да

BTW – хубаво е всеки да си сложи в футера един адрес в който има ключовата дума аквичоп и да си стои там отдолу на всяка страница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар